• Gratis verzending vanaf €75
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Hoog gedoseerde sportsupplementen

Ons Verhaal

Wie zijn wij?

MG performance bestaat uit twee enthousiaste partners die voor hun werk dagelijks bezig zijn met sport en vitaliteit. Wij weten als geen ander hoe het is om onszelf uit te moeten dagen. Hierin hebben wij ook de nodige obstakels overwonnen en ons zelf vaak genoeg lichamelijk en psychisch tot het uiterste moeten drijven. Om goede resultaten te behalen is het behalve trainen even belangrijk om goed te eten en de benodigde eiwitten en andere supplementen binnen te krijgen.

Wij willen het verschil maken door hoogwaardige en kwalitatieve producten op de markt te brengen. Hierdoor hebben onze producten één van de hoogste doseringen aan eiwitten per scoop van 30 gram. Ook streven wij naar producten zonder suikers of andere toevoegingen. Hierdoor is onze slogan daarom ook Maximale groei en Optimale prestaties!

 

Wij zijn er voor je

Ongeacht wat het doel is wat je wilt bereiken wij staan altijd klaar voor al onze klanten. Wij zorgen voor alle benodigde informatie omtrent al onze nutrition. Volledig afhankelijk van jouw eigen persoonlijke doelen en levensstijl. Zo kun jij optimaal presteren of dat nou is op je werk, thuis of tijdens het sporten!

Bij ons staat de klant centraal. Hierdoor streven wij ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven over de mail op al uw vragen. Ook staan wij altijd open voor feedback om onze service te verbeteren en nog meer aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten.

×

 

Hi!

Hallo! Welkom bij MGperformance. De plek voor al je behoeften op het gebied van Sport supplementen. Kies één van onze experts om je vraag aan te stellen.

× Hoe kan ik je helpen?