• Gratis verzending vanaf €75
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Hoog gedoseerde sportsupplementen

Service

Verzenden

Bezorging via PostNL

PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Postkantoor

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 3000 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

Dit is een nieuwe vraag

Test

Retourneren

Hoe werkt retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor ons herroepingsformulier downloaden en printen. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar info@Mgperformance.nl Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling intact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van MGperformance: info@Mgperformance.nl

Contact

Hoe kan ik jullie bereiken?

Het snelst is om contact op te nemen via ons e-mailadres: info@mgperformance.nl

Get in touch

Staat je vraag niet tussen de meestgestelde vragen?
Neem dan contact op met de klantenservice.

MGperformance
Postadres: 8144,6710AC Ede Gelderland
Telefoonnummer: +31618866433
E-mailadres: Info@MGperformance.nl
KvK-nummer: 92554199
BTW-identificatienummer: NL004961508B63

Stuur een email met je vraag
×

 

Hi!

Hallo! Welkom bij MGperformance. De plek voor al je behoeften op het gebied van Sport supplementen. Kies één van onze experts om je vraag aan te stellen.

× Hoe kan ik je helpen?